![]() |
Archiwum map - Wersja do druku +- Post Nuclear World - The Dark Souls of PBFs (https://pnwpbf.eu) +-- Dział: Szermierka bagnetem (https://pnwpbf.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Rozmowy o grze (https://pnwpbf.eu/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Archiwum map (/showthread.php?tid=1848) |
Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 Mapy ze starych edycji, wrzucone tutaj, bo nie mogę edytować postów w archiwum. Na początek Nandan. 2200 ![]() ![]() 2202 ![]() 2203 ![]() 2204 ![]() 2205 ![]() 2206 ![]() 2207 ![]() 2208 ![]() Terenowa: ![]() Regiony: ![]() Skróty: In.Ve. - Inundatio Veritatis Ob - Obajtków Pedro. - Pedroville Yer. - Yerusalemupya Kam. - Kampalapya Han. - Handao Tan. - Tanta Eyade. - Eyadema Kamb. - Kambanda Boka. - Bokassa Ngai. - Ngaissona PC. - Paradise City Ntag. - Ntaganda Fred. - Fredrikstard Sika. - Sikallainen Vasa. - Vasarapera Os. - Ostrov Dani. - Danielec Gr. - Graczew Kr. - Kronicz That. - Thatcherborough Women. - Womenchester KY. - KhaYerushalayim KHT. - KhaHaTzafon KHM. - KhaHaMerkaz KS. - KhaSharon Ert. - Ertonburg PK. - Port Kolchak Sev. - Severopeysk Kuź. - Kuźnieck Nandański Ros. - Rostów nad Cagneux CC. - Camp Charlie Wa. - Watchmen AAR. - Alois-Alzheimer-Rätestaat LvBR. - Ludwig-van-Beethoven-Rätestaat JGR. - Johannes-Gutenberg-Rätestaat RDR. - Rudolf-Diesel-Rätestaat FTR. - Fritz-Tarnow-Rätestaat RLR. - Rosa-Luxemburg-Rätestaat Summ. - Summerfield Gerald. - Geraldton Na. - Nandedo Miko. - Mikotobamachi Nishi. - Nishikiyōsai Kerch. - Kercheche NA. - Nowe Aksum Hara. - Haramaya Oost. - Oostelikepoort Drie. - Driepaaiestad Skoe. - Skoenstad Bo. - Bocadomar Novo. - Novorio Liber. - Libertacao Szuka. - Szukalskiville Bolivar. - Bolivarville Kubi. - Kubitschekville Nan. - Nandanville Cora. - Coracao Ba. - Banden He. - Helgut Czochra. - Johann-Czochralski-Rätestaat Hal. - Hallsteinburg Sparta. - Spartanovka Zaj. - Zajcevsk Kos. - Kosiniakowo Mordo. - Mordoria Cha. - Chaitanya Zel. - Zelenskyygrad Prez. - Prezydenttut Ade. - Adelaide Cel. - Celephais KLR. - Karl-Liegen-Rätestaat Vryh. - Vryheidspoort Kwa. - Kaczogród RE: Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 Warhammer - terenowej nie mam, map dla tur 2699 i 2700 też nie mam, ale Milord wrzucał 2699-2701 i te nadal działają. 2701 ![]() 2702 ![]() 2703 ![]() 2704 ![]() 2705 ![]() 2706 ![]() 2707 ![]() 2708 ![]() 2709 ![]() 2710 ![]() 2711 ![]() 2712 ![]() 2713 ![]() 2714 ![]() 2715 polityczna ![]() 2715 uwzględniająca okupację ![]() RE: Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 Edycja z Azjatkami. Pierwsze mapy Azji i Europy zostały zrobione przez Vegetę, powinny być w archiwum edycji. Coś się zepsuło ze wszystkimi mapkami Afryki i Europy oraz mapkami Azji po 2154 - w archiwum puusha znalazłem linki do nich, ale puush podmienił je wszystkie na wersje z roku 2158. Azja: 2153 ![]() 2154 ![]() 2158 ![]() Europa 2158 ![]() Afryka ![]() RE: Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 A to już totalna archeologia: mapa Nehekhary z pierwszej edycji Warhammer, mniej więcej ze środka edycji, bo uwzględnia utraconą przeze mnie Czerwoną Tarczę, a nie uwzględnia marionetkowego Wielkiego Księstwa Teotiqua na południu. ![]() RE: Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 Skoro już jesteśmy przy edycjach spoza archiwum - wciąż mam linki do cudzych map Kalimdoru i Northrend z edycji Azeroth. Nie wiem, czyjego są autorstwa ani skąd mam linki. ![]() ![]() RE: Archiwum map - prehi - 2023-03-18 To ja z archeologii mam cząstkowe mapki z ostatniej edycji Westeros, tej zakończonej nuke'owankiem. Niestety, cząstkowe oznacza "z różnych tur" Westeros 10001 (?), niestety z dopiskami kto czym grał. Jako Valyria mało się przejmowałem Westeros i nie ściągałem map saute...: ![]() Essos 10004 (lub później, data modyfikacji sugeruje turę 1008): ![]() Sothoryos 1008: ![]() RE: Archiwum map - Herc - 2023-03-18 Mam na dysku google zapisane mapy @Gacuch z edycji Azeroth (chyba?), więc wrzuce, bo czemu nie: Eastern Kingdoms (pomniejszone, kliku kliku prawy -> otwórz w nowej karcie jak ktoś chce mapę w oryginalnym rozmiarze)
![]() Skróty: A’H – Temple of Atal’Hakkar D.I. – Duskmist Isles G.L. – Galewatch Lighthouse HB – Highbank H.I. – Haunted Isle I.o.T. - Isle of Tribulations Krazz. – The Krazzworks M.H. – Menethil Harbor P.I. – Purgation Isle S.I. – Shalandis Isle Z. – Zul’dare Kalimdor (to samo co z Eastern Kingdoms)
![]() Skróty: A.P. – Arcane Pinnacle B.I. – Bloodcurse Island D.I. – Dumont Island Dr.I. – Dreadmurk Islands D.P. – Darkcloud Pinnacle F.P. – Freewind Post Lor. – Lor’Danel R.I. – Ranazjar Island R.V. - Rut’theran Village S.I. – Sitherblade Isles W.I. – Waterspring Isles Broken Isles i Maelstorm
![]() Skróty: C.R. – Crescent Ruins D.I. – Darkstone Isle Pandaria
![]() Skróty: D.P. – Domination Point I.o.R. – Isle of Reckoning S.F. – Serenity Falls W.I. – Windward Isle Draenor
![]() RE: Archiwum map - Gandzia - 2023-03-18 To jest mapa Azeroth Gacucha, ale to nie jest mapa >z edycji< Azeroth. Tamta była mniej szczegółowa i miała kilka dziwnych miejsc typu ta wyspa na północy Kalimdoru, gdzie w jednym punkcie krzyżowały się cztery prowki. RE: Archiwum map - Richtus - 2023-03-18 Dzień dobry, wykopałem kilka rzeczy na jednym kompie, może kiedyś poszukam na drugim: Edycja Śródziemie: ![]() XVI Edycja na etapie II Wojny Wschodnioeuropejskiej: ![]() Edycja Warcraft: ![]() "Edycja Polska" - chyba tactics ![]() RE: Archiwum map - Richtus - 2023-03-23 Dobra, znalazłem archiwa na drugim kompie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |