2155
Kolonizacja
Xiamen zostało przyłączone do macierzy!
///. skolonizowano Xiamen
Kolonizacja
Xiamen zostało przyłączone do macierzy!
///. skolonizowano Xiamen
Wydarzenia
|
2155
Kolonizacja Xiamen zostało przyłączone do macierzy! ///. skolonizowano Xiamen
2020-06-14, 11:37
2156 r.
W Gullin trafiliśmy na złoża ropy naftowej. //+złoże
2156
Rozszerzenie Poboru Ze względu na martwiącą sytuację w centralnych Chinach, ataki watażków na kolonistów Augustyńskiej Republiki oraz zagrożenie wywołane hegemonią watażków z Xianyang, Parlament Chin z poparciem Narodowo-Rewolucyjnej Partii Boga ze wzmocnionym skrzydłem katolickich maoistów poparł zwiększenie poboru. Wprowadzamy: pobór rozszerzony (łącznie: 3%) ///. a tak na serio to nie stać mnie na inwestycje w prowincje by prowka z ropą by mi działała i generowało paliwo, czemu to zabija ludzi, reeeeee
2020-06-16, 08:24
Na przestrzeni 2154 i 2155 doszło do duzych zmian na rynku w ARCh na mocy porozumienia z Xiaomi. Hongkongskie China Telecom osiągnęło monopol telekomunikacyjny nie tylko w ARCh ale również na Tajwanie, w Tybecie, w Birmie i Tajlandii. Działalność holdingu rozszerzyła się również na sektor bankowy
//zamiana cechy: wpływ korporacji na wpływy China Telecom - +1 KP i +2 mln $ za każde centrum finansowe co turę -2 stabilności (za pobór)
2020-06-22, 19:15
2157
Wenzhou zostaje ponownie zamieszkane przez Chińczyków pod władzą jedynego prawdziwego rządu Chin. ///. skolonizowano Wenzhou
2158
Kolonizacja Dzięki nadzwyczajnym wysiłkom Kościoła, dzielnych kolonizatorów i pomocy z Kantonu, prowincja Hengyang została przyłączona do Błogosławionej Republiki. ///. Inwestycja w mieszkalnictwo - +5 PK i 2 WP do kolonizowanej prowincji w której mamy co najmniej 1 PK - 20 KP i 15 mln $ Skolonizowano Hengyang |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|