2021-01-26, 11:04
2706
Nigdy się nie zgodzimy na podział prowincji Karak Hirn na pół, zwłaszcza po tym jak Księstwa bandycko próbowały zająć jej większe terytorium.
Co do warunków Księstw - wydawało nam się, że Marienburg mówi według swojej poprzedniej propozycji
Jeśli można wysuwać własne żądania, to rząd ZSRR też wysunie swoje*
//a przedtem nie chce mi się, tak jak nie chce mi się czytać produkcji Millenium.
Nigdy się nie zgodzimy na podział prowincji Karak Hirn na pół, zwłaszcza po tym jak Księstwa bandycko próbowały zająć jej większe terytorium.
Co do warunków Księstw - wydawało nam się, że Marienburg mówi według swojej poprzedniej propozycji
Cytat:2. Proponujemy utworzenie Wolnej Twierdzy Karak Hirm. Władzę sprawowałaby tam 5 osobowa rada złożona z przedstawiciela ZSRR, przedstawiciela Księstwa, przedstawiciela Ligi, oraz dwóch innych niezależnych przedstawicieli. By zapobiec forsowaniu migracji na teren w celu zwiększenia swych wpływów, istniałby limit migracyjny w wysokości 50 tyś na państwo (//tzn Księstwo+ZSRR =100 tyś) oraz 50 tyś imigrantów z państw niezależnych. W przypadku odkrycia surowców w Karak Hirm państwa skonfliktowane miałyby prawo pierwokupu.
Jeśli można wysuwać własne żądania, to rząd ZSRR też wysunie swoje*
//a przedtem nie chce mi się, tak jak nie chce mi się czytać produkcji Millenium.