Ankieta: Wohlt Ihr den totalen Nandan?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, technique XX wiek
50.00%
5 50.00%
Tak, technologia a'la poprzedni Nandan
50.00%
5 50.00%
Nie i ja sam poprowadzę coś innego
0%
0 0%
Nieee bo nieee
0%
0 0%
Razem 10 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wohlt Ihr den totalen Nandan?
Gut.

Czekam na opinie innych. W międzyczasie znów wyrównała się ankieta techów więc jakbym coś gmerał, to niestety nie nad techami.
Odpowiedz
Jakby była możliwość oddania głosu na dwie opcje to bym oddał także na teszki ala Nandan, więc mój głos w tej sprawie jest ważny/nieważny zależnie jak patrzeć.

Co do punktów to:
1 - Jak najbardziej tak.
2 - To jest ok, choć nie wiem czy kara nie jest zbyt sroga.
3 - Ok, ale czy na pewno nie będzie monolitów nieludzkich? Jak ma ich nie być to ok.
4 - Sensowne przy mniejszej liczbie graczy.
5 - W sumie nieważne.
6 - Także uważam, że ogarnięcie nawet 10 dodatkowych npców i ich dyplo to karkołomne przedsięwzięcie.
7 i 8 - Jako taki smaczek ok.
"All strange and terrible events are welcome, but comforts we despise. My honour was not yielded, but conquered merely. I will not be triumphed over."
Odpowiedz
@Millenium
Dziękuję za uwagi i śpieszę uspokajać, takie uwagi pomagają mi przemyśleć jeszcze raz swoje pomysły, dziękuję Smile

Ad.2. Biorąc pod uwagę że generacja 0 wojsk lądowych w obronie jest mechanicznie prawie taka sama jak I [chyba gdzieś o tym pisałem, ale wybrzmię raz jeszcze], oraz że to wymiana qui pro quo bez wydawania punkta?

Ad.3. Ciężko będzie komuś mnie przekonać że będzie potrafił oddać punkt widzenia innej rasy i zaproponować zmiany w zasadach które będą a) proste b) umożliwią dostosowanie zasad w pełni do grania np. 100% Cthylla Sapiens.
Tzn. można próbować przekonać, jasne. Korwin też próbował w wyborach na prezydenta...

Ad.6. Biorąc pod uwagę że to npc chyba wyłącznie jedno-prowkowi, bez specjalnych cech i kontaktu z innymi krajami niż graniczącymi (chyba że się wyśle dyplomatę bezpośrednio, bo radia niet), a do tego (patrz 7-8) raczej hostile niż friendly (a to zawsze łatwiej prowadzić) --- no nie powiedziałbym Tongue
Odpowiedz