Targi Podniebienia
#14
2205

Kucharze z EKN zaprezentowali swoje popisowe danie: smażonego lumańskiego krakena rzecznego nadziewanego jajkami, ryżem, wołowiną i albiońskimi peczarkami. Całość polana jest sosem pomidorowym. Dzięki nowatorskim metodom przygotowania potrawy skórka (?) krakena jest wyjątkowo chrupiąca, a mięsko zachowuje swój charakterystyczny smak.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Targi Podniebienia - przez Vaiar - 2021-12-20, 21:30
RE: Targi Podniebienia - przez Troll - 2021-12-20, 22:59
RE: Targi Podniebienia - przez Fanatyk - 2022-01-02, 19:45
RE: Targi Podniebienia - przez Gandzia - 2022-01-03, 00:02
RE: Targi Podniebienia - przez Millenium - 2022-01-06, 21:09
RE: Targi Podniebienia - przez Darne - 2022-01-12, 19:37
RE: Targi Podniebienia - przez Riper - 2022-01-12, 19:39
RE: Targi Podniebienia - przez Enter - 2022-01-12, 21:23
RE: Targi Podniebienia - przez Vaiar - 2022-01-24, 21:37
RE: Targi Podniebienia - przez Gandzia - 2022-01-29, 21:17
RE: Targi Podniebienia - przez Millenium - 2022-01-29, 21:47
RE: Targi Podniebienia - przez Millenium - 2022-02-10, 17:30
RE: Targi Podniebienia - przez Vaiar - 2022-02-10, 18:34
RE: Targi Podniebienia - przez Gandzia - 2022-02-13, 17:42
RE: Targi Podniebienia - przez Millenium - 2022-02-22, 11:04
RE: Targi Podniebienia - przez Enter - 2022-03-15, 21:12
RE: Targi Podniebienia - przez Vaiar - 2022-03-16, 21:39
RE: Targi Podniebienia - przez prehi - 2022-03-16, 22:24