2022-03-06, 16:13
2206
W kampanii wyborczej, bezpardonowej i trudnej, żadnemu z kandydatów w pierwszej turze nie udało się uzyskać 50% głosów.
Głosy w pierwszej turze:
Sven Stockenström - 23%
Lodewijk Voortman - 21%
Irene Emmett - 42%
Herman Krog - 14%
Do drugiej tury przechodzą Sven Stockenström i Irene Emmett. Wyborców interesują ich szczególne poglądy na:
- wojnę w Świątyni (najazd Etiopii i osobno na najazd Helgan),
- kwestię wojny z komunistami;
- udział w interwencji u Nandanitów;
//żadnych KP, łącznie na parlamentarne i na prezydenckie wydałeś 10 KP, za mało. Interesują mnie odpowiedzi które będę traktował jak deklaracje.
Zmiana władzy to będzie -1 stabilności.
Aha - jestem głęboko niezadowolony tym że de facto trzech ostatnich kandydatów ma taki sam program i stąd taki wynik pierwszej tury.
W kampanii wyborczej, bezpardonowej i trudnej, żadnemu z kandydatów w pierwszej turze nie udało się uzyskać 50% głosów.
Głosy w pierwszej turze:
Sven Stockenström - 23%
Lodewijk Voortman - 21%
Irene Emmett - 42%
Herman Krog - 14%
Do drugiej tury przechodzą Sven Stockenström i Irene Emmett. Wyborców interesują ich szczególne poglądy na:
- wojnę w Świątyni (najazd Etiopii i osobno na najazd Helgan),
- kwestię wojny z komunistami;
- udział w interwencji u Nandanitów;
//żadnych KP, łącznie na parlamentarne i na prezydenckie wydałeś 10 KP, za mało. Interesują mnie odpowiedzi które będę traktował jak deklaracje.
Zmiana władzy to będzie -1 stabilności.
Aha - jestem głęboko niezadowolony tym że de facto trzech ostatnich kandydatów ma taki sam program i stąd taki wynik pierwszej tury.