2022-06-24, 14:29
2208
W związku z wystąpieniem epidemii u naszych sąsiadów tj. Sektor Zero oraz Albion; AMAT zadecydował o wstrzymaniu handlu z tymi krajami i zamknięciu granic.
Jednocześnie AMAT zamyka swoje lotniska i porty, a wszelkie nie zaakceptowane i nie ustalone wcześniej loty nad terenem AMATu mogą zostać zestrzelone.
Wszelkie przekroczenie granic do AMATu może skutkować poważnym nadmiarem ołowiu w organizmie.
/jeżeli zablokowanie portów, granic i lotnisk oznacza embargo, którego nie nałożyłem to wprowadzam półroczną kwarantannę dla wszystkiego co przekroczy granicę, przy czym dotyczy to ludzi, sprzętu i towarów. Do połowy przyszłego roku ma to leżeć na starcie (towary) w magazynie, ludzie będą siedzieli w samolotach, statkach itp. i mogą sobie jedynie odlecieć/odpłynąć, ale nie wyjdą.
//wprowadziłbym Autarkię ale podobno nie mogę, a nie mam zamiaru dawać embargo na każdy kraj z osobna bo skąd mam wiedzieć z kim handluję.
"All strange and terrible events are welcome, but comforts we despise. My honour was not yielded, but conquered merely. I will not be triumphed over."