2022-10-25, 21:57
Deadline handlowy, kolonizacyjny, WYWIADOWCZY na oznaczenia złóż I AKTUALIZACJĘ CHOLERNYCH INFORMACJI OGÓLNYCH jest do: 30.10, 22:00.
Wywiad będzie operował w tej turze na danych z 10000, wyjątkowo (w 10k1 będzie też się opierał na 10k0)
Deadline wojskowy i NA EMBARGA jest do 06.11, 22:00.
Osoby które nie brały udziału w wojnach itp. NIE MOGĄ EDYTOWAĆ BUDŻETU!!!
Będzie to bardzo respektowane, bo uznaję że od momentu zakończenia deadline wojskowego, Enter może zacząć sprawdzać budżety krajów nie zaangażowanych w konflikty, a ja mogę pisać wojny. W związku z tym każdy ma mieć jakoś zrobiony budżet - nawet jak ktoś planuje zrobić napaść i ją zrobi, a ja zobaczę że w slotach przemysłowych była pustka, to złośliwie zabronię edycji.
Tyle ogłoszeń startowych, jedziemy z tym koksem.
Wywiad będzie operował w tej turze na danych z 10000, wyjątkowo (w 10k1 będzie też się opierał na 10k0)
Deadline wojskowy i NA EMBARGA jest do 06.11, 22:00.
Osoby które nie brały udziału w wojnach itp. NIE MOGĄ EDYTOWAĆ BUDŻETU!!!
Będzie to bardzo respektowane, bo uznaję że od momentu zakończenia deadline wojskowego, Enter może zacząć sprawdzać budżety krajów nie zaangażowanych w konflikty, a ja mogę pisać wojny. W związku z tym każdy ma mieć jakoś zrobiony budżet - nawet jak ktoś planuje zrobić napaść i ją zrobi, a ja zobaczę że w slotach przemysłowych była pustka, to złośliwie zabronię edycji.
Tyle ogłoszeń startowych, jedziemy z tym koksem.