2022-11-24, 23:16
Absolutnie zawsze jak coś poprawiacie w postach, ma iść info do MG.
bo Millenium edytował jednego posta i dopisał:
mam w zwyczaju czytać posty, wyrabiać sobie zdanie, myśleć kilka dni i potem odpisywać na podstawie tego. Edit wytrąca mnie z równowagi.
Lepiej napisać nowy post, wtedy wiem że jest coś nowego.
--- kiedyś milord na Nandanie edytował wydarzenie tajne i olałem jego deklarację, bo nie zauważyłem. I miałem rację, bo wydarzeń się nie edytuje.
Dyplomacja i rozmowy z NPC to SĄ wydarzenia.
@Millenium - odpis będzie w czasie 72h po edycji. Czyli mam jeszcze 61h - wytrąciłeś mnie z planowania.
I będzie rozpatrywane z karnym minusem w oczach, bo wstecznie edytowałeś wydarzenie.
bo Millenium edytował jednego posta i dopisał:
Cytat://z poprawkami bo jednak czas został wydłużony, ale poprawki tylko kosmetyczne
mam w zwyczaju czytać posty, wyrabiać sobie zdanie, myśleć kilka dni i potem odpisywać na podstawie tego. Edit wytrąca mnie z równowagi.
Lepiej napisać nowy post, wtedy wiem że jest coś nowego.
--- kiedyś milord na Nandanie edytował wydarzenie tajne i olałem jego deklarację, bo nie zauważyłem. I miałem rację, bo wydarzeń się nie edytuje.
Dyplomacja i rozmowy z NPC to SĄ wydarzenia.
@Millenium - odpis będzie w czasie 72h po edycji. Czyli mam jeszcze 61h - wytrąciłeś mnie z planowania.
I będzie rozpatrywane z karnym minusem w oczach, bo wstecznie edytowałeś wydarzenie.