2023-01-26, 01:11
*) Niniejszym ogłaszam, że w razie przedłużenia deadline'u handlowego czy innych, deadline'y "przypięte" do nich się nie przesuwają, nie jeśli wcześniej ktoś mi nie da znać że nie ma czasu, prosi o przedłużenie i jest to związane z tym właśnie wydarzeniem. Chyba że ktoś ogólnie zawał, zwracał mi już uwagę i o to właśnie prosi.
przykład: J.D. Felsenkerl jest w ten sposób nieprzesuwny (deadline handlowy).
*) Proszę wszystkich co chcą gadać z NPCami też o zaczynanie tego możliwie szybko w ciągu tury. A tak, ja wiem, tura długa i w ogóle - ale inni gracze też działają i zupełnie serio widzę pewne rzeczy w których niektórzy się obudzą z tzw. ręką w nocniku.
*) nie chce mi się pisać dwóch postów, więc napiszę tu: w tym tygodniu jest mnie mniej, nawet jak nie widać. Zwłaszcza w weekend będę mniej dostępny.
Teściowie przyjeżdżają i uciekam do lasu mam zamiar więcej spacerować, bo ładna przyroda i w ogóle.
przykład: J.D. Felsenkerl jest w ten sposób nieprzesuwny (deadline handlowy).
*) Proszę wszystkich co chcą gadać z NPCami też o zaczynanie tego możliwie szybko w ciągu tury. A tak, ja wiem, tura długa i w ogóle - ale inni gracze też działają i zupełnie serio widzę pewne rzeczy w których niektórzy się obudzą z tzw. ręką w nocniku.
*) nie chce mi się pisać dwóch postów, więc napiszę tu: w tym tygodniu jest mnie mniej, nawet jak nie widać. Zwłaszcza w weekend będę mniej dostępny.
Teściowie przyjeżdżają i uciekam do lasu mam zamiar więcej spacerować, bo ładna przyroda i w ogóle.