2023-02-19, 01:31
Zaczynamy turę 4 (rok 10004) edycji Europejskiej!
Deadline na AKTUALIZACJĘ CHOLERNYCH INFORMACJI OGÓLNYCH jest do: 26.02.23, 22:00.
Deadline handlowy, kolonizacyjny, WYWIADOWCZY jest do 08.03.23, 22:00.
Deadline wojskowy i NA EMBARGA jest do 17.03.23, 22:00.
+ będzie małe wyjaśnienie wydłużeń w nieobecnościach. Jeśli nie będzie, to najwyżej sobie bardziej odpoczniemy.
Osoby które edytują budżety - pamiętajcie że do dobrych praktyk należy napisanie MG w rozmowach co się edytuje.
Od tego posta możecie pisać, eventować i w ogóle.
ALE!
W kolejnym poście wrzucę jak należy sobie podnieść liczbę ludności, bo to ta tura!
MA TO BYĆ PIERWSZY POST WYDARZENIOWY - za każdy post w wydarzeniach/tajnych wydarzeniach/nawet za przypominajkę do MG przed podniesieniem liczby ludności --- za każdy taki post skasuję -1 stabilności.
Ostrzegłem.
Terminy popraw/korekt budżetów:
*) Stejo Tuul - Darne - do środy 22.02.
*) Liga Fenniańska - Vaiar - do soboty 25.02
*) Animistyczna Republika Ludowa - Gandzia - do soboty 25.02
*) Federacja Antyfaszystowska - Richtus - do piątku 24.02 on już pisał że można...
Potem kontrol może wchodzić na budżet. Wiem, wiem, że niektórzy już r
Deadline na AKTUALIZACJĘ CHOLERNYCH INFORMACJI OGÓLNYCH jest do: 26.02.23, 22:00.
Deadline handlowy, kolonizacyjny, WYWIADOWCZY jest do 08.03.23, 22:00.
Deadline wojskowy i NA EMBARGA jest do 17.03.23, 22:00.
+ będzie małe wyjaśnienie wydłużeń w nieobecnościach. Jeśli nie będzie, to najwyżej sobie bardziej odpoczniemy.
Osoby które edytują budżety - pamiętajcie że do dobrych praktyk należy napisanie MG w rozmowach co się edytuje.
Od tego posta możecie pisać, eventować i w ogóle.
ALE!
W kolejnym poście wrzucę jak należy sobie podnieść liczbę ludności, bo to ta tura!
MA TO BYĆ PIERWSZY POST WYDARZENIOWY - za każdy post w wydarzeniach/tajnych wydarzeniach/nawet za przypominajkę do MG przed podniesieniem liczby ludności --- za każdy taki post skasuję -1 stabilności.
Ostrzegłem.
Terminy popraw/korekt budżetów:
*) Stejo Tuul - Darne - do środy 22.02.
*) Liga Fenniańska - Vaiar - do soboty 25.02
*) Animistyczna Republika Ludowa - Gandzia - do soboty 25.02
*) Federacja Antyfaszystowska - Richtus - do piątku 24.02 on już pisał że można...
Potem kontrol może wchodzić na budżet. Wiem, wiem, że niektórzy już r