2023-04-07, 19:26
Niestety, przed Świętami jeszcze jedna rzecz do ogłoszenia - zrobiłbym to na discordzie, ale nadaję od teściów (nie będę na discordzie do poniedziałku-wtorku) i celowo nie brałem lapka (a i tak uzależnienie wypycha na PNW...).
Obecne dane generałów dla Zurychu z info ogólnego:
Są, jeśli się nie mylę, z 10003 roku. W związku z brakiem aktualizacji awansów z dwóch tur wojennych i brakiem aktualizacji awansów z 10004 - a deadline minął, @Wierzymierz pojawiał się na forum i na discordzie, co więcej, nic mi nie zgłosił że nie ma czasu - sądzę że będziemy operować na zarchiwzowanych danych z 10003, tych wyżej wymienionych. Może je zmodyfikuję o dowódców co zostali przejęci w 10004, ale bez ich awansów z wojny.
Będę przez to musiał stosować podwójną księgowość, bo co innego będzie w rozpisce, a wyższe wartości będą w awansach, ale dura lex, sed lex.
No, zrzucone z wątroby, mogę się odcinać od netów. Wielkiej Nocy.
Obecne dane generałów dla Zurychu z info ogólnego:
Cytat:Dowódcy:
Josef Šnejdárek** [Szturm!]
Jan Nepomuk Kropaček*
Georg von Trapp*
Edmund Schwarzenberg [Specjalista Górski]
Dowódcy sojuszniczy:
Konserwatyści z Boden:
Ernst Klepp*
Wilhelm von Tegethoff* (dowódca morski)
Populiści z Chur:
Franz von Lauer**
Są, jeśli się nie mylę, z 10003 roku. W związku z brakiem aktualizacji awansów z dwóch tur wojennych i brakiem aktualizacji awansów z 10004 - a deadline minął, @Wierzymierz pojawiał się na forum i na discordzie, co więcej, nic mi nie zgłosił że nie ma czasu - sądzę że będziemy operować na zarchiwzowanych danych z 10003, tych wyżej wymienionych. Może je zmodyfikuję o dowódców co zostali przejęci w 10004, ale bez ich awansów z wojny.
Będę przez to musiał stosować podwójną księgowość, bo co innego będzie w rozpisce, a wyższe wartości będą w awansach, ale dura lex, sed lex.
No, zrzucone z wątroby, mogę się odcinać od netów. Wielkiej Nocy.