2023-08-23, 00:11
Idzie mi to powoli, bo wakacje i gram sobie w piłkę, siatkówkę plażową, szachy w plenerze, jeżdżę rowerem, pływam na kajakach itd. (widać życie zaczyna się po 30-stce) ale nie porzuciłem prac nad tym narzędziem, które na podstawie wprowadzonych danych generować miało .txt z gotowym do wklejenia na forum budżetem. To co udostępniłem na razie da się tam w założeniu zaimplementować, po prostu muszę jeszcze poświęcić na to czas
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem pytanie ale myślałem nad tym, żeby arkusz jakoś zastępował budżet przynajmniej częściowo i wydaje mi się, że jednak dobrze się sprawdza wrzucanie postów, bo unikamy wtedy problemu typu "naklikałem na budżecie z zeszłego roku i się pogubiłem" ale jak ktoś ma dobry pomysł jak tego unikać, to do przemyślenia.
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem pytanie ale myślałem nad tym, żeby arkusz jakoś zastępował budżet przynajmniej częściowo i wydaje mi się, że jednak dobrze się sprawdza wrzucanie postów, bo unikamy wtedy problemu typu "naklikałem na budżecie z zeszłego roku i się pogubiłem" ale jak ktoś ma dobry pomysł jak tego unikać, to do przemyślenia.