2024-01-30, 02:36
Co do leseferyzmu - wiedziałem, że jak wrzucę na forum to ktoś mi przypomni o co chodziło! Mimo tego zaryzykowałbym taką zmianę, chociaż jeszcze trochę się nad tym pozastanawiam (dlatego wrzucam tutaj, a nie w ogłoszenia). Faktycznie leseferyzmowi może opłacać się sprzedawać DP ale musi jeszcze znaleźć kupców itd. Dla porównania Antifa miała cechę dającą +5% dochodu w przypadku sprzedaży DP i udało mi się to odpalić tylko raz, także raczej zgodnie z tym co Verlax pisał nie jest to aż tak duże zagrożenie. To co dla mnie jest na ten moment decydujące: usuwamy element o którym można łatwo zapomnieć przy rozpisywaniu budżetu - teraz przeszkolenie wojska do sprzętu może się trafić raz na edycję ale gracz MUSI o tym pamiętać.
Co do paliwa, to dobra uwaga - wymogi dotyczące paliwa bym zostawił ale obciął o połowę. Złóż ropy będzie pewnie globalnie trochę więcej niż w Europce.
Discordowa koncepcja zmian w niezbędnikach lotnictwa jest analizowana
Co do paliwa, to dobra uwaga - wymogi dotyczące paliwa bym zostawił ale obciął o połowę. Złóż ropy będzie pewnie globalnie trochę więcej niż w Europce.
Discordowa koncepcja zmian w niezbędnikach lotnictwa jest analizowana