2021-02-15, 22:38
2707
oy, chopaki! nasze panistwo jest mocne! Muwimy do naszych chopaków. wy, nie z panistwa D-R-WAAAAGH! jesteście słabiaki. To muwie ja, prezent Brghblah Łamijęzor.
A teraz niusy ze świata i z panistwa:
nius wieczoru: WAAAAGH! z Imperióm. Nareszcie! Mamy też info, rze mielimy małe waaagh w Zakonie Kaosu, ale to sie nie liczy. Podobno odbyy sie rozmowy na temat końca WAAAAGH! ale gupie Imperióm nie kce pokoju. Śmieszne słabe ludziki. Zgnieciemy je!
KŁAMSTWA-NIEPRAFDA zostao zamkniete i dobsze. Oszusty byli i tyle.
Podobno to dziwne WAAAAGH! w Estalii sie skończyo. Toczom sie rozmowy w Spineport. Bendziemy panistwa informować na bierzonco.
A teraz pora na reklamy!
Po reklamie.
Budujemy brumstrady, z lewa do prawa mapy. Bedzie moszna podrużować szybko. Obowionzkowe pasy dla czerwonych pojazduff.
A teras nasz stay segmend: "Śmiesznostki z panistwa"
Wicka przysłała zdjontko krulika co wyglonda jak panistwo elfuf - Liga handlażuf, kupcuf i maguff. Zabawne zwieże.
Na dziś to chyba wszycho. To muwił ja, prezent Brghblah Łamijęzor.
oy, chopaki! nasze panistwo jest mocne! Muwimy do naszych chopaków. wy, nie z panistwa D-R-WAAAAGH! jesteście słabiaki. To muwie ja, prezent Brghblah Łamijęzor.
A teraz niusy ze świata i z panistwa:
nius wieczoru: WAAAAGH! z Imperióm. Nareszcie! Mamy też info, rze mielimy małe waaagh w Zakonie Kaosu, ale to sie nie liczy. Podobno odbyy sie rozmowy na temat końca WAAAAGH! ale gupie Imperióm nie kce pokoju. Śmieszne słabe ludziki. Zgnieciemy je!
KŁAMSTWA-NIEPRAFDA zostao zamkniete i dobsze. Oszusty byli i tyle.
Podobno to dziwne WAAAAGH! w Estalii sie skończyo. Toczom sie rozmowy w Spineport. Bendziemy panistwa informować na bierzonco.
A teraz pora na reklamy!
W odległej przyszłości 41go Millenium...
WINCYJ DAKKA DAKKA!
ZWROTY AKCJI
"Looku Niebołazie, to ja jestem Tfoim szeffu."
"CHYBA NIE."
"CHYBA NIE."
Brawurowa pszygoda sajfaj i błyskotliwy komentasz waaaagh z popszedniego roku. Już w grudniu 2707 roku.
W KINACH
Po reklamie.
Budujemy brumstrady, z lewa do prawa mapy. Bedzie moszna podrużować szybko. Obowionzkowe pasy dla czerwonych pojazduff.
A teras nasz stay segmend: "Śmiesznostki z panistwa"
Wicka przysłała zdjontko krulika co wyglonda jak panistwo elfuf - Liga handlażuf, kupcuf i maguff. Zabawne zwieże.
Na dziś to chyba wszycho. To muwił ja, prezent Brghblah Łamijęzor.