2023-09-28, 16:13
A ja jestem po wizycie u lekarza i na cn 3 miesiące wypadają mi z diety alkohol, cukier, chleb, ryż, kasza, ziemniaki, kurwa nawet gotowane buraki ("może pan raz na jakiś czas łyżkę kaszy do gulaszu"), zalecane: surowe warzywa, jogurty naturalne, mięso, ryby i jajka, ale tak by nie przekroczyć 1800 kcal.
No "Judasz wziął sznur i się powiesił / idź i Ty czyń podobnie".
Ogólnie wchodzę w niewesoły moment życia i może być trudno, zwłaszcza jak "może pan czuć się gorzej przez pierwsze kilka miesięcy", dziękuję bardzo, kurwa, panie lekarz. Jestem zdruzgotany zaleceniami i podejrzewam że zanim nauczę się komponować posiłki po których nie będę głodny a spełniające kryteria to minie trochę czasu, więc mogę mieć wciąż opóźnienia.
Także, życie tłoczy.
No "Judasz wziął sznur i się powiesił / idź i Ty czyń podobnie".
Ogólnie wchodzę w niewesoły moment życia i może być trudno, zwłaszcza jak "może pan czuć się gorzej przez pierwsze kilka miesięcy", dziękuję bardzo, kurwa, panie lekarz. Jestem zdruzgotany zaleceniami i podejrzewam że zanim nauczę się komponować posiłki po których nie będę głodny a spełniające kryteria to minie trochę czasu, więc mogę mieć wciąż opóźnienia.
Także, życie tłoczy.