2021-03-06, 22:51
2707
ZSRR popiera włączenie ERL w struktury Traktu.
Trakt Kyphryjski
|
2021-03-06, 22:51
2707
2021-03-07, 21:20
2707
Nehekhara zmienia stanowisko w sprawie Marienburga. Nasza wcześniejsza zgoda była uzależniona od opłacenia przez Ligę kosztów budowy torów. Tymczasem Marienburg dał się poznać jako kraj nie płacący swoich rachunków. Już wcześniej mieliśmy problemy z realizacją wystawianych przez Marienburg czeków, teraz Liga nie płaci za zakupione u nas dobra. Jesteśmy przeciwko przyjmowaniu Ligi do Traktu.
2021-03-11, 18:12
2708
Po wybitnym pokazie barbarii przez Ligę i solidaryzując się z towarzyszami z Nehekhary, jesteśmy całkowicie przeciwni przyjęciu tego kapitalistycznego nowotworu do Traktu.
2021-03-15, 09:09
2708
Zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami Moyolequetzal nie zamierza blokować przedłużenia Traktu Kyphryjskiego na zachód. Popieramy przyłączenie ERL do Traktu i jesteśmy gotów opłacić trasę z Xocopin do granicy Moyolequetzal z ERL.
2021-03-15, 14:37
//@JaNeKspawn, @Verlax mamy 4 głosy za przyjęciem ERL do Traktu. Albo Orkowie to poprą, albo potrzebujemy głosów NPC (SZGK, Sylwania, Klan Eshin, Agrounia?).
VZ chce opłacić część kosztów budowy, ja i Herc też ale przydałoby się info: - co jest stolicą ERL? Nie chcę im tego narzucać, niech się sami rządzą. - jaki był koszt budowy kolejki/prowincję i kto właściwie obsługuję budowę torów wobec upadku Księstw Granicznych?
2021-03-15, 16:41
//Ps. kolejkę możesz sam budować, Budimax to była prywatna firma od Kreweta.
Ja sam sobie tory zbudowałem, a nie dawałem zarobić kapitaglizdom!
// https://pnwpbf.eu/showthread.php?tid=728...66#pid5466
Tutaj znalazłem koszty, także potrzebujemy jeszcze zgody NPC i informacji o stolicy ERL. Kolej Xocopin-granica z ERL będzie kosztować 3*4 = 12 mln$ (VZ zadeklarował pokrycie kosztu), resztę wyliczę jak będzie odpowiedź na powyższe.
2021-03-16, 01:17
2708
Stolica Estalijskiej Republiki Ludowej ze względu na spore zniszczenia wojenne została przeniesiona do Gualcazar (które jest obecnie obok Chevlen największym miastem Republiki jeśli chodzi o WP). ----------------- Wycena kolei: 4 mln za prowincję normalną, 6 mln za prowincję górzystą. Obsługę kolei obsługuje kto chce. Budimax był firmą Księstw Granicznych, a Księstw Granicznych nie ma. Prowincja Tobaro na tej trasie jest górzysta.
2021-03-16, 01:27
2708
SZGK udziela zgody na przyłączenie ERL do Traktu Kyphryjskiego.
2021-03-16, 01:31
2708
Wobec zgody 5/9 członków porozumienia ERL zostanie przyjęta do Traktu. Czy Imperium Moyolequetzal rozpocznie budowę torów już w tym roku? Proponujemy trasę: Xocopin-Skavenblight-Tobaro-Gualcazar. Dokładny przebieg trasy na terenie Imperium jest wewnętrzną sprawą Moyolequetzal. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|